Wuxi Union Co., Ltd located in Wuxi (about 1 hour far away from Shanghai), was established in 2006. We are professional exporter of house holding products, including cleaning tools , floor mops, window squeegee, duster, brooms, brushes, microfiber Марамчиња, свеќи, мирисни производи, итн.Нашите производи главно се извезуваат во пазарот во САД, Европа и Јапонија за својата добра и конкурентна цена.Имаме и долгорочна деловна соработка со Алди и Лидл и Унџер.

Со цел подобро да им служиме на нашите прекуокеански клиенти.2013 година основавме своја фабрика за да ги исполниме големите барања на нашите клиенти.Преземете ги OEM нарачките за различни клиенти.

Ова е тренд во иднина.Но, ние сме недостаток на професионално знаење, искуство и таленти во оваа област, лошо имаме потреба од ваков ресурс.

За време на саемот за работа, многу млади луѓе доаѓаат да се приклучат на интервјуто.Им ги покажуваме културата на компанијата, правилата и регулативите, изгледите по PowerPoint.Тие се многу заинтересирани и комуницираат со нас.И, навистина сме задоволни од овој саем за работа затоа што можеме да запознаеме некои одлични млади таленти кои можат да ја освежат нашата компанија.

Нашата вечна цел: победа-резултат меѓу нас и клиентот.


Време на објавување: Мар-08-2023